Hvem er e-sport & spill?

Håkon

Ansatt som e-sport instruktør på KIM-senteret på fredager og lørdager. Jobber med grafisk design og bærer mye kunnskap rundt e-sport og streaming. Har tidligere arrangert og konkurrert i mange turneringer i Counter-Strike og mer. Alltid vært hekta på skytespill og er til tider litt nerdete. Spør meg om noe!

Favorittspill: CSGO, Overwatch, Fortnite, Apex Legends, osu!.

Tor

Ansatt ved KIM-senteret og Bryggeloftet som aktivitør og humør- spreder ved Bryggeloftet. Begynte med xBox og gikk så over til PC-spill. Spiller mye WOW, Conan Exiles og Satisfactory.

Men er mest interessert i brettspill, strategispill som Robot Risk, Underworld og Ticket to ride. Trives ellers med mye trivelige folk og er en sosial person.

Lene

Ansatt på KIM-senteret som potet og erfaringskonsulent.
Jobber med sosiale media, grafisk design og er butikkmedarbeider på Sirkulus. Har tidligere hatt dilla på WOW. Spiller en del på PS3 fremdeles, men går mest i brett- og kortspill.

Favorittspill: Ticket to ride, UNO, Cards Against Humanity, Bioshock, Alice Madness Returns, WOW, CSGO.

Lasse

Jobber i KIM-senteret. Arbeidsleder på Sirkulus. Begynte med dataspill på tidlig 90-tall. PC-først og deretter xBox. Har spilt noe brettspill og kortspill.

Favorittspill: Magic the Gathering, Pandemic, Settlers of Catan, Fallout, Oblivion, Skyrim, Mass Effect, DOOM, Division, Halo, Legospillene, Carcassone, Minecraft.