Hva er e-sport og spill?

Bryggeloftet er et aktivitets- og fritidstilbud til alle over 18 år, i regi av KIM-senteret. Det er rusfritt og helt gratis å være med. Ingen påmelding, ingen forpliktelser, bare å møte opp! Vi stiller med gratis kaffe, te og godt humør.

Kjøpmannsgata 33, døra er til høyre.

Vi holder til i 2. etasje i en av de gamle bryggene i nedre del av Kjøpmannsgata. Her har vi to rom tilgjengelig, ett med splitter nye gaming PCer og plass til mange og ett litt mindre og stillere rom med plass til en mindre gruppe. Vi møtes nå to ganger i uken, fredag 16.00 – 20.00 og lørdag 14.00 – 18.00.

Det er flere tilbud disse dagene. Vi har laget noen quizzer selv på papir og bruker også Kahoot. Hva som blir tema og quiz er opp til gruppen. Vi har hittil diskutert litt mestring, økonomi, fritidstilbud, film, musikk og aktuelle dagstema. Av quiz har vi vært innom pop-musikk, hovedstader i verden, kjendiser og lignende. Så her er det mye å velge i!

Vi har også brettspill, kortspill, Sjoelbak, turneringer og e-sport. Brettspill har vi i mengder, blant annet Risk, Ticket to ride, Politisk ukorrekt, Alias, Fantasi, Geni og mange mange fler. På e-sport siden trenger du egen Steam-konto, vi spiller free-to-play spill og ønsker å få til ett eget e-sport lag. 

Vi tilbyr gaming-utstyr som møter dagens e-sportstandard, så det er lagt opp til slik at de som vil prøve det lille ekstra ikke skal være begrenset av utstyr. Husk likevel at vi har lav terskel for ferdigheter og spillinteresser, alle er velkommen! 

Er det et spill du brenner for? Vi spiller det med deg og gir coaching om ønsket.