Velkommen til

Bryggeloftet er en sosial arena for alle over 18 år, med interesse for spill og e-sport eller søm og redesign. Det er rusfritt, ingen oppmøte eller meldeplikt og helt gratis å være med. Vi har to avdelinger i Bryggeloftet; E-sport og spill og Søm&redesign. Begge aktivitetene er i lokalene til KIM-senteret (Sirkulus) i Kjømpannsgata 33 i Trondheim.


Nyheter

  • Røddager i mai
    Bryggeloftet søm og redesign er stengt 18.05.23, ellers er hele Bryggeloftet åpent som vanlig frem til sommeren 🙂
  • FinnFramFest2023
    Bryggeloftet stiller med flere stands på FinnFramFest i år! Vi har med oss spill, PCer og symaskiner 🙂 Finn Fram Fest skal gjøre det lettere å finne fritidsaktiviteter for små og store i Trondheim. For å lese mer sjekk ut deres Facebook-side!
  • Velkommen tilbake!
    Da har vi åpent som vanlig igjen! Søm & redesign har nå åpent torsdag og lørdag 15-18. E-sport & spill har åpent fredag 16-20 og lørdag 14-18 🙂

Fra Facebook

1 month ago

Vi spiller brettspill! 🃏 Her er Lost cities 🤠
#brettspill #bryggeloftetaktiv #lostcitiescardgame #kortspill #aktivitetstilbud

« 2 of 5 »

E-sport og spill

Bryggeloftet e-sport & spill holder til i andre etasjen på KIM-senteret i Kjøpmannsgata. Her har vi fem gaming PCer og en haug brettspill å velge i. Om du ikke vil spille men bare skravle litt er det også lov.

Søm & redesign

Søm&redesign er for deg som ønsker å lære å sy eller har ett prosjekt du trenger hjelp til. Vi har maskiner og instruktører så det er ingen krav til forkunnskap.