Velkommen!

Søm&redesign:
torsdag, fredag og lørdag 15.00 – 18.00.
E-sport&spill:
torsdag og fredag 16.00 – 20.00, lørdag 15.00 – 18:00.

Bryggeloftet er en sosial arena for alle over 18 år, med interesse for spill og e-sport eller søm og redesign. Det er rusfritt, ingen oppmøte eller meldeplikt og helt gratis å være med. Vi har to avdelinger i Bryggeloftet; E-sport og spill og Søm&redesign. Begge aktivitetene er i lokalene til KIM-senteret (Sirkulus) i Kjømpannsgata 33 i Trondheim.


Nyheter

  • Stengt torsdag 01.02.24
    Grunnet uværet Ingunn holder hele Bryggeloftet stengt denne torsdagen. Åpent som vanlig på fredag og lørdag 🙂
  • Siste dag før jul
    Da er vi straks klar for julaften! Siste dag før julestengt er fredag 22.12.23 🙂 Vi er tilbake med vanlige åpningstider første uka i januar. Velkommen tilbake torsdag 04.01.24! God jul og godt nyttår! Vi sees 😀
  • Quiz!
    Nå har quiz hatt litt nedetid, så vi starter opp igjen! Torsdag 30.11.23, dørene åpner 16.00, quizen starter 16.30. Det vil bli allmennquiz med forskjellig tema hver gang. Blir dette en suksess så gjentar vi det annenhver torsdag 😀 Ta med deg ett lag og bli med!

Fra Facebook

10 months ago

Vi spiller brettspill! 🃏 Her er Lost cities 🤠
#brettspill #bryggeloftetaktiv #lostcitiescardgame #kortspill #aktivitetstilbud

« 2 of 5 »

E-sport og spill

Bryggeloftet e-sport & spill holder til i andre etasjen på KIM-senteret i Kjøpmannsgata. Her har vi fem gaming PCer og en haug brettspill å velge i. Om du ikke vil spille men bare skravle litt er det også lov.

Søm & redesign

Søm&redesign er for deg som ønsker å lære å sy eller har ett prosjekt du trenger hjelp til. Vi har maskiner og instruktører så det er ingen krav til forkunnskap.

Vi bruker småkaker for å måle aktivitet på nettsiden, ved å fortsette godkjenner du bruken av disse :)