Kategorier
Ukategorisert

Nidaros spillfest

ISAK Kultursenter, Bryggeloftet, Casual Gaming og Bitfix Gaming går sammen for å arrangere en Wingman CS:GO-turnering (2v2) i Trondheim!

Med kvalifiseringsspill på to lokasjoner (Bryggeloftet og Bitfix Gaming) i Trondheim den 31. august, blir det garantert kamp om sluttspill-plassene i turneringen, som blir avgjort med en helt egen sluttspill-fest på ISAK Kultursenter den 1. september.

Regler:

BO3 (førstemann til 2 av 3 seiere). Det er ikke dobbel bracket, så her er det vinn eller forsvinn.

Kart:

Wingman Maps. Kartene velges på kampsiden mellom lagene. Spør en turneringsorganisator på kvalifiseringsstedet dersom du trenger hjelp.

Påmelding:

For å melde på lag til turneringen, følger du denne linken: https://www.gamer.no/turneringer/nidaros-spillfest-wingman-qualifier-at-bryggeloftet/10532

Lokasjon kvalifisering:

Dersom du melder deg på denne bracketen/turneringa, spiller du kvalifiseringskampene på Bryggeloftet i Trondheim. Bryggeloftet ligger i Kjøpmannsgata 33 i Trondheim sentrum. Kvalifiseringen starter klokken 17.15, å vi satser på å være ferdig til 21.30.

Lokasjon sluttspill:

Skulle du være så heldig å kvalifisere deg til sluttspillet, avholdes dette dagen etterpå, den 1. september på ISAK Kultursenter i Trondheim sentrum. ISAK ligger sentralt, i gåavstand fra det aller meste som er sentrumsnært. Sluttspillet starter klokken 15.00, å det er gratis for alle å se på finalene!

Les mer om Bryggeloftet: https://www.bryggeloft.no/e-sport-spill/

Vi bruker småkaker for å måle aktivitet på nettsiden, ved å fortsette godkjenner du bruken av disse :)